Blir så trött på vissa lärare!

Igår skulle det ha varit upprop och föreläsning, alltså en heldag på lärocentret i Fagersta. Men som alla gånger hittills så var besöket en stor besvikelse. För det första så gav våren kursansvarige ett mycket otrevligt intryck. Men inte nog med det så ger de alla studenter information som absolut inte var något att ha eller något tillförande för oss . De orkade inte ens göra ett upprop utan de ville att vi skulle göra det genom igenom inskrivning senare under dagen. Blir bara så otroligt trött på detta, kommer i fortsättningen enbart åka till lärocentret när det är absolut nödvändigt. Känns verkligen som de slösar bort vår, alla studenters tid. Skulle varit bättre om vi fick plugga istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *