Slut på praktiken, tillbaka till studierna och jobbet!

Nu är praktiken slut! Det med blandade känslor, dels så kommer jag sakna arbetsplatsen som jag verkligen har trivts kanonbra. Men något som jag inte kommer sakna är att pendla, inte så jobbigt att åka långt utan att åka så tidigt på morgonen, någon gång runt halv sex. Kan säga att det ska bli riktigt skönt att slippa gå upp så tidigt.

I morgon är det dags att återvända till jobbet efter att varit därifrån i nästan åtta veckor, måste erkänna att det känns lite i magen. Men det ska nog gå bra.

Idag har studierna satt igång igen ordentligt, kände redan idag att det kommer bli många timmar med näsan i böckerna de närmaste veckorna framöver.

20121112-213210.jpg
Nu blir det sängen så jag är pigg och glad i morgon när jag återvänder till jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *