Livet som sjuksköterska

När jag kom hem från jobbet igår möttes jag av ett nedsläckt hus och en sovande familj. Men det kan ju berott på att klockan var ganska mycket. Men kan säga att det var skönt efter en lång kväll på jobbet att krypa ner i sängen ovh höra dotterns lugna andetag bredvid mig. Trotts detta var det svårt att koppla av och gå ner i varv för att somna. Alltid lika svårt när man vet att klockan snart ringer igen. Efter några timmars sömn ringer klockan som planerat. Bara att masa sig upp ur sängen hur trött man än är. Resten av familjen sover fortfarande. Just nu känns det som att det blir en tidig kväll idag, får se hur det blir med den saken. Nu drygt 30 min senare har jag ätit frukost varit ute med Ludde och är inne på tredje koppen kaffe. Alldeles strax blir det att ge sig av till jobbet för en ny arbetsdag. Får se hur den blir, hoppas den blir ganska lugn men med saker att göra, tiden går lite fortare då!

Hoppas alla får en underbar onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *