Tankar på kvällskvisten

Nu är två av tre dagar av denna jobbhelg genomförd. Imorgon är det morgonarbete som står på schemat. har varit en lugn helg på jobbet så det har inte varit svårt att hinna jobbet. Men trött i skallen är man ju trotts allt. Kunde till och med flexa lite idag. Vilket gjorde så att eftermiddagen blev lite längre tillsammans med familjen. Han både en stund i solen på altan och framåt kvällen besökte vi mina kära föräldrar och klippte ungarna. Fritjofs hår började bli så jättelångt och Matilda behövde klippa luggen som blivit för lång och topparna i det långa håret behövde klippas. Första gången vi satte saxen i hennes långa hår. Tyvärr gjorde detta att alla underbara korkskruvar som dottern haft försvann. Men håret blev mycket bättre och såg mycket tjockare och friskare ut, så det behövdes verkligen. Nu blir det att sova ett par timmar så man vaknar upp pigg och glad vid 5 tiden i morgon. Om det nu överhuvudtaget är möjligt att vakna pigg och glad vid den tiden. Men efter ett antal koppar kaffe och lite frukost så brukar det ordna upp sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *