Den insikten

Idag kom den, en insikt om att jag verkligen gillar jobbet som sjuksköterska. Jag fick känslan när jag sprang genom sjukhusets korridorer efter jag lämnat akutprover. Känslan var så skön. Tror verkligen att jag kommit rätt nu. Att känna ett inre lugn och att allt ordnar sig att jag kan göra nytta. Idag har det hänt massor på jobbet men har inte känt mig allt för stressad. Att man sedan har underbara kollegor som man kan skratta med och andra team medlemmar som kan förklara på ett sätt så man verkligen förstår gör ju inte att det blir sämre. En relativt ny upplevelse var att jag hade ett samtal med en överläkare på avdelningen idag som kunde förklara på ett lätt sätt saker som är svårt och kan även med glimten i ögat spexa till det när han tycker det passar. Det lättar verkligen upp när det är tungt och man känner sig otillräcklig. Summa sumarum så känns det som som jag hittat till en bra plats i livet där jag kan må bra och

Viktigt att göra gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *