Full rulle hela dagen!

Som hela påsken har varit så var denna dag också fullpackad med saker. Vi började med att besöka Kolmårdens djurpark som har sin premiär helg denna helg. Vi var på plats när de öppnade så att vi hann förbi bamses värld innan det blev allt för långa köer. Jag hann både med att se bamses värld, endel djur och hunnit ätit farmors(Bamses) pannkakor innan det var dags att åka mot nya aktivitet.

Bamses flygande matta. Matilda älskade åkturen
Åktur med skalmans bilar!
Bamses honungsburkar uppsattades som vanligt!
Blev en åktur med Skalmans luftballonger
Björnarna visade sig från sin bästa sida denna dag

Jobbet är där jag har spenderat hela eftermiddagen och kvällen. Nu har jag äntligen kommit hem och får krypa ner i sängen hos två sovande barn som andas lugnt bredvid mig. Imorgon blir det ännu en kväll på jobbet, så nu blir det att släcka ljuset och försöka sova.

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *