Helgen som varit!

Nu är arbetshelgen slut och jag får snart sova. Helgen har dels beståt av arbete i dagarna tre. Sedan har vi både haft mycket trevligt när vi var på middag hos goda vänner under lördags eftermiddagen och kvällen. Våra små älsklingar hade så kul med med bus och lek med bröderna bus. Alla fyra ungar somnade gott efter all lek. Vi blev ganska sena i säng i går och jag skulle jobba kväll så Tomas var så underbar och lät mig sova lite extra i dag. Ända tills nio sov jag i dag, vilken lyx. Sedan så njöt vi hela familjen av frukost i solen utomhus. Resterande av familjen tillbringade sedan ett antal timmar på Kolmårdens djurpark medan jag åkte och jobbade. Men med tredje sena kvällen den här helgen så känns detta i kroppen. Så det ska bli så skönt nu att mysa ihop sig med dottern och kolla på Greta gris och sedan sova. I morgon kommer det att bli inomhus aktivitet här hemma då det vist skulle regna hela dagen.

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *