Sega på en ledig dag!

Idag har vi haft det ledigt här hemma. Vi har varit lite sega idag då dottern vägrade somna i natt och att jag gick upp tidigt då sonen var utvilad och ville upp tidigt. Men med ett antal koppar kaffe blev det bättre. Senare under dagen så kom min kära far och syster hit och fikade lite. Trevligt tyckte både barnen och jag. Hela familjen har varit lite halv sega idag så vi gick och vilade efter att de åkt hem. Vilket var välbehövligt, för nu är vi alla mer människa än innan. Innan älsklingen kom hem så mös vi med att läsa Alfons Åberg.

Alfons Åberg är en hitt här hemma

Nu blir det mys i soffan och att kolla på filmen ”Mamma Mia”efter begäran av dottern.

Mamma Mia efter begäran från Matilda

Sedan blir det nog en tidig kväll så man orkar resten av arbetsveckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *