Blev inte riktigt som vi tänkt

Helgen började på det bästa sätt. Om man ser på vädret alltså. I fredags så var det underbart fint väder och jag satt ute och läste bok och bara tog hand om mig. Det fina vädret fortsatte på lördagen och ungarna och maken åkte till Kolmårdens djurpark medan jag hade en lugn förmiddag och laddade inför en kväll på jobbet. Under förmiddagen spenderade jag med en god bok i solen på altanen.

Laddar i solen med en god bok

Hade gärna suttit kvar i solen och myst men hade jag lovat tidigare i veckan så hade jag lovat. Idag däremot så var det blå himmel när jag vaknade men molnen kom snart att vara utsträckta över hela himmelen. Tanken var att vi skulle ha åkt och firat barnens kusin som fyllde 11år idag. Men vi fick reda på att 11åringens lillasyster mådde illa, hade ont i magen och låg och sov mitt på dagen så började vi ana uggglor i mossen. Då vi inte känner att någon av oss föräldrar har tid att vara borta från jobbet då ville vi inte ta risken att vi eller barnen skulle bli smittade av något. Men då vår dotter fyller nästa helg och det kommer bli kalas då så får vi fira honom då. Så istället blev det en lugn eftermiddag hemma med ungarna. Tog även tiden till att göra ett teoritest inför S-HLR utbildningen jag ska på i morgon.  Barnen sover och vi ska krypa till sängs för att sova och ladda batterierna inför en ny arbetsvecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *