Vilken dag!

Från att gått från helgens fina väder till dagens väder med hagel och senare också snöfall. När jag lämnade ungarna på dagis så var det många ungar och fröknar som frös. Det har verkligen varit en vidrigt kall dag. Bästa kommentaren idag kom från sonen som förklarade att han inte ville ha kallt väder, han ville att sommaren skulle komma. Och det är vi nog många som kan skriva under på. Idag blev det en lång arbetsdag, började med träning av S-HLR  och slutade med att vi fick jobba över en halvtimme då nattpersonalen hade meddelat att denne skulle komma sent. Så istället för åtta timmar så blev det ett nio timmars pass. Nu blir det att försöka sova så man orkar upp kl 5 i morgonbitti. Vet redan nu hur trött jag kommer vara i morgon. Usch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *