Arbete och fest!

I helgen har vi försökt ta det lite lugnt. Men lite fix har det allt varit. Klippning av gräsmattan, fixa området där ungarna ska få en lite lekpark. Alla stora leksaker på samma ställe och inte på den stora gräsmattan. Vi har tänkt att sandlåda gungställning och studsmatta ska stå på ett speciellt ställe och inte förstöra eller ta plats på den stora gräsmattan. Kommer också att underlätta för oss när gräset ska klippas. Långt kvar tills allt är klart men har nu i helgen påbörjat arbetet med upprensning av vegetation. Efter att Tomas fixade det området som sandlådan ska stå så byggdes sandlådan ihop. Har redan märkt att det verkar bli en succé hos ungarna. Förutom detta så har vi hunnit med ett 40 års firande hos min svåger. Förutom allt detta så har jag i princip varit halvdöd då allergin har varit fruktansvärd. Har fått gå upp till den dubbla dosen av medicinen och det har ändå knappt räckt.

Vi har blivit med sandlåda!

Nu blir det att sova ett par timmar innan dottern och sonen väcker mig och att det är dags att sparka igång våran midsommarvecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *