Nedräkning och klänning

Nu är ett arbetspass av sex stycken denna vecka avklarat. Så nu har nedräkningen inför semester börjat på riktigt.

Har letat efter klänningar som man kan ha  till vardags men även till fest, iallafall födelsedagsfiranden. Men hittar verkligen inget till en vettig peng. Visst skulle man gå upp tillräckligt i pris så finns det säkert. Har provat en flera hos de stora kjedjorna men den storlek på klänningar som jag provat har sett ut som tält. Att jag sedan har haft med mig  mina kära barn har gjort att varken tiden, energin för detta har funnits eller fokuset på att prova många klänningar eller gå i många affärer. Har därför inte heller blivit någon klänning till sommaren. Får se om det blir något innan sommaren tar slut, om jag inte givit upp dess för innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *