Helgen som varit.

Under förra helgen och veckan som var låg vi hemma och inte mådde bra. Men nu är vi iallafall friska och i helgen har vi haft fullt upp.

Under lördagen var Matilda och pappa Tomas var ute på egna äventyr med både McDonalds besök, lite shopping samt inhandlade av lördagsgodis. Det medan jag och Fritjof var på busfabriken på kalas för en nybliven sexåring. Efter våra upptåg så blev det en lugn lördagskväll har hemma med hela familjen samlad. Båda ungarna verkade vara väldigt nöjda med aktiviteterna under dagen, även om den började med att Matilda var ledsen över att inte vara bjuden på kalaset.

Idag unnade jag mig en ordentlig sovmorgon, även om jag hörde familjen leva i resten av huset. Resterande av söndagen spenderades hemma med att städa huset och möblera om i barnens rum. Till middag lagade jag mat som jag har nostalgiska minnen till då mamma gjorde den när jag var liten. Nämligen fiskgryta med curry, ägg och färska tomater. Jag spetsade den med en skvätt grädde, viket inte mamma hade i men hon ansåg att man kunde späda ut den lite med. Denna fiskgryta serverades sedan med ris. Den fick godkänt från hela familjen. De som känner mig reagerar nog på att jag lagat fisk då jag inte tycker om fisk och enbart äter fisk om jag blir bjuden på det. Men det är den enda fiskrätt som jag utan problem kan äta. Recept kommer inom kort. Söndagskvällen avslutades med mys i soffan med familjen samt att ladda inför den kommande veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *