Födelsedags veckan nu över

I tisdags var det återigen dags för mig och sonen att bli ytterligare ett år. Denna dag firades enbart av den absolut närmsta familjen. Detta berodde på att födelsedagen låg mitt i veckan samt att vi var på sluttampen av sonens sjukdomsperiod för denna gång.

Vi väcktes av en skönsjungande duo, Matilda och Tomas, den delen av familjen som inte hade födelsedag. Visst fick jag paket av både maken och barnen. Men fokus låg självklart på sonen, som firade sin sexårsdag. Fick blandannat ett sjukhus i Lego men även kläder och gymnastikpåse till gymnastiken i höst. Han börjar ju förskoleklass till hösten och behöver ju vara förberedd.

I helgen skulle det vara födelsedagsfirande här hemma med släkten och vänner. Men detta blev inställt då jag var förkyld och hade känningar från bihålorna. Efter ett antal turer så blev det lite födelsedagsfika för Fritjof hemma hos moster och hennes familj. Deltog gjorde även Matilda, Tomas samt barnens mormor. Det då varken jag eller min pappa inte var i stånd att delta i festligheterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *